Blicka framåt 👉

Jag lyssnar mycket på podcasts på jobbet och en av mina favoriter är "josefin & vanja". De pratar mycket om girl power och är allmänt peppiga. I sitt senaste inlägg pratar de om sina höstlöften 2016. Det är som ett nyårslöfte fast bättre! Man avlägger ett löfte med lite mindre press än den som finns runt nyår och dessutom är jag generellt mer peppad på nystarter vid hösten. Kanske en ny garderob, nya fina block till skolan/jobbet eller nya rutiner. 
 
Jag har bestämt mig för att själv avlägga ett löfte i höst. Ett för bara mig, ett löfte som jag bara tänker hålla så länge jag mår bra av det. För mitt löfte är just det, ett sätt för mig att enbart sträva efter att må bra. Jag ska inte försöka genomdriva olika idéer bara för att jag sagt att jag ska göra det eller ta mig an uppgifter bara för att man borde göra dem. För att för första gången så har jag inga "tråkiga" måsten. Jag måste jobba för att betala hyra, MEN äntligen har jag ett jobb jag tycker om att gå till.
 
Så efter att jag har varit på mitt arbete som jag gillar att vara på så ska jag hitta på andra saker som JAG tycker om att göra eller så ska jag inte göra någonting för att JAG inte vill göra någonting! Man får säga nej till att vara med kompisar för att man behöver vara ifred ibland. Man får säga nej till att göra sådant man annars tycker är kul för alla kan ändra sig, igen och igen. 
 
Mitt höstlöfte 2016 är att för första gången (ja jag tar i lite men inte mycket) på mina 26 år lyssna på mig själv och min kropp i största möjliga mån.
 
Marika, damn gurl, det var på tiden! 👏
 
 
 
Girl Power - Höstlöfte16 - Josefinochvanja - Livet - Mentalitet - Själ