DIY girlang

Jag har länge sneglat efter en vimpelgirlang att hänga upp i hemmet för jag tycket att det ger ett lekfullt och kreativt intryck. Ännu mer kreativt känns det ju om man gör den själv så detta blev mitt första DIY-projekt i nya lyan. 
 
Mitt första beslut var vilka färger jag ville ha. Min sambo tycker inte riktigt om att jag är inne i en romatiskt rosa blommig period då det inte riktigt matchar hans stil. Så jag höll tillbaka begäret att shoppa pastellfärger och gå lös på härligt blommönstrade material. Istället blev det vit & grått. Färger som jag uppskattar att ha i ett sovrum då det känns lugnt och harmoniskt. Eftersom jag ville ha vimpeln i sovrummet valte jag att använda filt istället för papper för mina vimplar.
 
Efter att ha klippt filt trianglar (jag klippte även av hörnen för att slippa klippa efter att jag limmat, se bilden ovan) så vek jag filten runt linan och limmade längs kanten. Det tog ett tag för limmet att torka så man fick hålla ganska länge på varje "söm". Jag såg till att inte limma fast linan utan att vimplarna går att skjuta fram och tillbaka om man vill använda den till annat eller ha bredare mellanrum. 
 
 
Jag blev riktigt nöjd med resultatet och sovrummet blev genast mer hemtrevligt och mysigt!
 
Satsa på ett DIY-projekt du också, det är så najs med saker som man gjort själv.
 
Hoppas girlangen smakar!
 
DIY - girlang - inspo - sovrum - vimpel
1
Katja Inga

Jag håller med! Det är verkligen supernice med saker man gjort själv!

Svar: Men eller hur! Problemet är bara att hutta projekt som är "lagom svåra". Haha. Man vill ju att det ska bli fint!
Marika