Mat

Sushi weekend

I helgen gjorde jag egen sushi och det blir alltid så att det räcker till flera portioner!
 
 
Jag använder valigt grötris och när jag köper Sashimi så fryser jag in det som blir över till nästa gång!
 
 
Ett knep jag lärde mig via youtube är att det är viktigt att inte packa riset för mycket. försök sprida ut det utan att platta till det.
 
 
När man ska skära sina rullar så bör man sköja av kniven ofta om man vill få fina sivor!
 
 
Bon appétit!
 
//
 
Made my own sushi this weekend. I always make a bit much but then I can eat it for two days!
One tip I learned by watching youtube is that you shouldn't push the rice in position but sprinkle it around lightly. Also, when vutting the rolls, rince the knife several times in order to get nice clean slizes!
Bon appétit!
 
 
 
DIY - Sushi - homemade - mat - matlagning
1
rememberthiis.blogg.se

Gott :)

Svar: Ja det blev super bra faktiskt! Du borde prova! :)
Marika