Klänningen

Jag har länge letat efter en klänning eller kjol som jag kan ha på mig och faktiskt trivas i, men det var mycket svårare än jag trodde. Jag ville att den gärna skulle gå ner till knäna men det är nästan en omöjlig. Jag ville dock inte ha en maxi klänning eller långkjol utan något att bära med strumpbyxor till hösten. 
 
Nu har jag hittat en klänning i alla fall. Den kanske inte är precis det där höstmysiga jag letade efter men istället något som jag verkligen trivs i och som jag är säker på att jag kommer att ha användning för! 
 
 
Jag älskar detaljen runt halsen och att den täcker över axlarna så man kan ha vilken BH man vill under utan att jag behöver brymig om att det kanske syns.
 
 
Som pricken över i:et så hittade jag den som sista storlek i en hög med "sista chensen" grejer från rean. Så den kostade mig enbart 150 pix. Perfekt tycker jag!
 
Om ni har några tips på var jag kan hitta en bra kjol som går att använda till någon stickad tröja eller annat höstig kombo så hojta till. Jag är fortfarande på span.
 
Ha en bra dag.
 
Höstlöfte16 - Klänning - New in - Shopping - vardagsglädje
1
Sofia

Fantastisk bild på dig❤️

Svar: Tusen tack! <3
Marika