Nytt försök till hobby 💬

Det var länge sedan jag anmälde mig till detta och idag drar det igång. En gång i veckan i tio veckor ska jag i tre timmar gå på språk kurs på medborgarskolan. Jag ska ge ett helhjärtat försök till att lära mig kinesiska!
 
 
 
Som vanligt så kan jag inte bara göra det som en kul grej utan har börjat bli nervös över att det ska vara svårt eller att jag ska skämma ut mig med uttal osv MEN jag försöker att tänka fuck it, nu kör vi! Det är tyvärr jäkligt svårt. I värsta fall så är det ju bara tråkigt och då får man väl helt enkelt bara skita i det. Hoppa av, inte gå dit och hitta på något annat!
Det tror jag vi är för dåliga på. Vi vågar inte ge oss in i det okända för vi vill inte behöva ge upp eller byta väg igen om det inte är rätt för oss. Så jag säger det redan nu, eftersom mitt #höstlöfte16 är att följa hjärtat mer, att jag går bara dit om det fortfarande känns spännande, utmanande och kul! Annars kan jag ju lika gärna göra något annat!
 
Jag ska försöka följa upp och göra några uppdateringar om hur det går senare. 
 
Ha en bra dag ✨✌
 
 //
 
I am going to try something new. For ten weeks i will study chinese for 3 hours every wednesday starting today and ofcourse I am already super nervous and anxious that I might make a fool of myself. I am trying to tell myself to give myself a break and just see it as a fun thing to do no matter how it goes. In case it is a total faliure and I don't enjoy it I could just quit and try something else.
I think we need to be better at quiting. I think we are holding ourselfs back by being afraid of changing our paths or quiting if it doesn't suit us. I promised myself to follow my heart more and therefore I am sying it already that I might quit if it doesn't feel inspiring, challeging or fun!
 
Have a great day ✨✌
Hobby - Kinesiska - Kurs - Medborgarskolan - Språk kurs - Testa nytt